1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (26 szavazatok, átlag: 3.31 / 5)
Loading...Loading...

Sport1 online

Sport1 online tv

Magyar Sport1 online tv nézhető a következő link egyikén. Nézd online a Sport1 online tv adásait. Az adás időszakos, így működésüket garantálni nem tudjuk. A következő 4 link valamelyikén található a Sport1 online. Az adás nem általunk közvetített így mi működését befolyásolni nem tudjuk.

Figyelem! Az internetes Sport1 online tv csatornák nem általunk közvetítettek, mi csak felkutattuk és összegyűjtöttük. Az oldal nem vállal felelősséget a csatornák tartalmáért! A csatorna logók a televíziótársaságok kizárólagos tulajdonát képezik! Az oldal nem stream szerver, itt adatfolyam nem halad át, kizárólag online tv adások gyűjteménye, így a tartalomért az oldal tulajdonosait semmi felelősség nem terheli, mivel linkek megosztása szöveges formában nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Share This:

Otp bank liga online, Bajnokok ligája online, Európa liga online, Premier League, Serie A, Spanyol bajnokság Online

4 Responses to Sport1 online

  1. Szabolcsi György szerint:

    Kérem Tisztelette,hogy a kézilabda közvetités háttérzaját csökkenteni sziveskedjenek mert élvezhetetlen az adás.

  2. birman szerint:

    miert nem irjak a magyar ido szerinti kezdopontot

  3. Dömötör Lászlo szerint:

    Megint sikerült lejáratni magunkat a világ elött. Szövegben magyarázkodásban viszont hála istennek világbajnokok vagyunk. Nem ártana egy-kettö embernek nagyon gyorsan lemondania.Ez a nyugdijas hozzá állás ennyire elég csak.

Minden vélemény számít!

 154 lekérés. 0.370s
Filmcentrum: Online filmek - online sorozatok